Skip to main content
Refine results
 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  📺 #WorldTelevisionDay po fillon një javë të veçantë në mënyrën e duhur! Më në fund, nga e merkura, mund të shikoni transmetimin e #TheSwimmers në @Netflix — filmi mahnitës i bazuar në jetën e Ambasadores së Vullnetit të Mirë të UNHCR @YusraMardini dhe motrës së saj Sara. https://t.co/mmSMAx0VjU

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Pashtetësia është një problem i krijuar nga njeriu. Ndryshimet e thjeshta në ligjet e kombësisë shpesh mund të krijojnë një shteg drejt shtetësisë për njerëzit pa shtetësi. #EndStatelessness #IBelong https://t.co/I5TCA4tXIm

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Nëse nuk shohim përpjekje shumë më të forta politike për të zgjidhur konfliktet dhe për të parandaluar zhvendosjen, njerëzit nuk do të jenë në gjendje të kthehen në shtëpi dhe numri i atyre që janë çrrënjosur do të vazhdojë të vendosë rekorde të reja. #GlobalTrends https://t.co/DwrI0iBGqg

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Kriza klimatike është krizë njerëzore. Zhvendosja është një nga pasojat e saj më shkatërruese për njerëzit. https://t.co/80nFKnz6Sk

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Çdo fëmijë ka të drejtë të jetë pranë familjes së tij. Procedurat efektive të bashkimit familjar mund të ndihmojnë fëmijët refugjatë si Sham të rikthehen së bashku me ata që duan më shumë. #WorldChildrenDay https://t.co/w1SKmWClGP

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Në #WorldChildrenDay, thuaj me ne: Çdo fëmijë ka të drejtën e një kombësie. Pa atë, njerëzit pa shtetësi luftojnë për të marrë një arsim, gjetur punë, udhëtuar, votuar apo për të marrë kujdes shëndetësor. Të gjithë e meritojnë mundësinë për të thënë #IBelong. #EndStatelessness https://t.co/Wx7s3V8pjW

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  KUSHDO ata janë NGADO që vijnë KURDOHERE që janë detyruar të largohen https://t.co/pADwAEMRNL

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Dimri po afrohet në disa vende. Ndikimi i thatësirës intensifikohet në të tjerë vende. Betejat & nevojat e njerëzve të detyruar të largohen rriten. Pa financim të ri & në kohë, do të jetë e pamundur të ruhen nivelet aktuale të ndihmës për shpëtimin e jetës. Ju mund të ndihmoni. https://t.co/stplHYSye9

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 21/11/2022

  Secili ka të drejtë të ruajë dinjitetin e tij. Përfshirë refugjatët. Qasja në tualete dhe higjienë publike është një e drejtë e njeriut. #WorldToiletDay https://t.co/3vrgtX1BDg

 • UNHCR Albania account thumbnail

  UNHCR Albania

  @UNHCRAlbania - 17/11/2022

  ✅ Shtetësia ✅Të drejtat themelore ✅ Mundësia për të thënë #IBelong Kjo është ajo që njerëzit pa shtetësi dëshirojnë më shumë. https://t.co/gPN3RvZegd